Χορηγός του αθλητή Εμμανουήλ Καραλή η Motor Oil

Ο Όμιλος Motor Oil στέκεται δίπλα στον Εμμανουήλ Καραλή, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Χορηγός του αθλητή Εμμανουήλ Καραλή η Motor Oil

Ο Όμιλος Motor Oil, ως υπεύθυνος και ενεργός εταιρικός πολίτης, αναγνωρίζει την σημασία του αθλητισμού ως εργαλείου κοινωνικής συνοχής και ενδυνάμωσης των νέων και υλοποιεί δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση. 

Σε αυτό το πλαίσιο, και μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Φροντίζω», και συγκεκριμένα του «Φροντίζω» για τον Αθλητισμό, ο Όμιλος προχωρά σε χορηγική συνεργασία με τον κορυφαίο αθλητή του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή.

Στηρίζοντας σταθερά τους αθλητές στην πορεία τους για νέες κορυφές, ο Όμιλος Motor Oil στέκεται δίπλα στον Εμμανουήλ Καραλή, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Ο Εμμανουήλ Καραλής γεννήθηκε στις 20/10/1999 στην Αθήνα. Με τον αθλητισμό ασχολείται από το 2012 και εκτός από το άλμα επί κοντώ, έχει ασχοληθεί με το τάε κβο ντο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το κολύμπι. Πέρσι, αναδείχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2016 έσπασε τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ και ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή ως ο καλύτερος νέος αθλητής της Ευρώπης, από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Τον Μάρτιο του 2017 έγινε ο νεαρότερος Ευρωπαίος αθλητής που συμμετείχε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο αγώνισμα του επί κοντώ και ο νεότερος Έλληνας άνδρας που αγωνίστηκε στην διοργάνωση, στην ιστορία του θεσμού. Το 2018, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, κατάφερε να πάρει το Παγκόσμιο ρεκόρ έφηβων και έγινε ο πρώτος Έλληνας που έχει παγκόσμια ρεκόρ σε δυο κατηγορίες παίδων και έφηβων. Κορυφαία του διάκριση είναι η τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Στον ελεύθερο του χρόνο, του αρέσει να παίζει κιθάρα και να ζωγραφίζει. Τέλος, έχει υπάρξει δότης μυελού των οστών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v