Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη €6,5 εκατ. κληρώνει το Τζόκερ την Κυριακή

Πέρα από το μεγάλο έπαθλο, οι παίκτες διεκδικούν €100.000 για κάθε τυχερό 5αρι. Κατάθεση δελτίων σε φυσικά καταστήματα ΟΠΑΠ αλλά και μέσω opaponline.gr.

Κέρδη €6,5 εκατ. κληρώνει το Τζόκερ την Κυριακή

Τουλάχιστον 6,5 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Τζόκερ αυτή την Κυριακή, μετά από δεκατέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να προκύψει μεγάλος νικητής. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα καταστήματα OΠΑΠ όλης της χώρας και μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr, λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 6,5 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το Τζόκερ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Το ανανεωμένο παιχνίδι του OΠΑΠ έχει αναδείξει 55 τυχερούς 5άρηδες μέχρι σήμερα. Ένας εξ’ αυτών κατέθεσε το τυχερό του δελτίο στο κατάστημα OΠΑΠ της Γεωργίας Σοφού, που βρίσκεται στο Περιστέρι. «Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημά μας, γεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαρά. Το τυχερό δελτίο κόστισε 4 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με τυχαίες επιλογές αριθμών», αναφέρει η κα Σοφού

«Θέμα συζήτησης στο νησί»

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Λαγαμτζής, ιδιοκτήτης καταστήματος OΠΑΠ που βρίσκεται στην Ερμούπολη Σύρου, υπογραμμίζει: «Ο τυχερός 5άρης που βρέθηκε στο κατάστημα μας αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων του νησιού. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, μας δίνει μεγάλη χαρά που κάποιος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ, με μόλις 6 ευρώ. Μακάρι να αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v