Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΣΕΒ αποχαιρετά τον αυτοδημιούργητο και πρωτοπόρο επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη

Ο Κώστας Αποστολίδης, με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιούργησε μια επιχείρηση–πρότυπο, έναν πολυεθνικό όμιλο με παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Γερμανία και Σλοβενία.

Ο ΣΕΒ αποχαιρετά τον αυτοδημιούργητο και πρωτοπόρο επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη

Η διοίκηση του ΣΕΒ με θλίψη αποχαιρετά τον πρωτοπόρο επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη, ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρίας Raycap, που έφυγε πολύ νωρίς, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά στον χώρο της βιομηχανικής έρευνας & καινοτομίας και της παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Ο Κώστας Αποστολίδης, με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιούργησε μια επιχείρηση–πρότυπο, έναν πολυεθνικό όμιλο με παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Γερμανία και Σλοβενία, που σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των τηλεπικοινωνιακών και βιομηχανικών και ενεργειακών υποδομών.

Υπηρέτησε στην πράξη την περιφερειακή ανάπτυξη, ενώ προσέφερε σημαντικό κοινωνικό έργο και στήριξε έργα πολιτισμού τόσο στην πόλη της Δράμας όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Ο Κώστας Αποστολίδης πίστευε στον ρόλο της επιχειρηματικότητας ως δύναμης ανάπτυξης και προόδου. Με την εταιρία του μέλος στον ΣΕΒ, ο ίδιος αθόρυβα και με συνέπεια στήριξε τη δράση του Συνδέσμου, με έμφαση στην Καινοτομία. Συγχρόνως, ως επιχειρηματίας και ως ενεργός πολίτης, υποστήριζε με συνέπεια το έργο του ΙΟΒΕ, του ΕΛΙΑΜΕΠ, και του Junior Achievement Greece.

Στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του η διοίκηση του ΣΕΒ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v