Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δυτικό κλάδο της Δ. Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού

Κλειστός θα παραμείνει ο δυτικός κλάδος στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια-Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ σήμερα, Τετάρτη, έως τις 06:00 αύριο, Πέμπτη. Οι εναλλακτικές για τους οδηγούς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δυτικό κλάδο της Δ. Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού

Κλειστός λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 28/02/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 29/02/2024, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή
  • Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του κόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων και έπειτα μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v