Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των γεωτεχνικών

Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Αντανακλά θέσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το «άκαιρο και κοινωνικά επικίνδυνο της απεργίας-αποχής» από καθήκοντα που άπτονται της προστασίας της δημοσίας υγείας.

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των γεωτεχνικών

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η απεργία που είχαν κηρύξει για τη Δευτέρα 15 Απριλίου οι γεωτεχνικοί, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης (φωτ.) σημείωσε ότι η απόφαση αυτή δικαιώνει τις θέσεις και τα επιχειρήματα που ανάπτυξε η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ για το άκαιρο και κοινωνικά επικίνδυνο της απεργίας-αποχής τους από καθήκοντα που άπτονται της προστασίας της δημοσίας υγείας.

Τόνισε ότι «αναγνωρίζουμε ότι πολλά από τα αιτήματα που θέτουν οι ανωτέρω υπάλληλοι είναι δίκαια και για τον λόγο αυτό είμαστε πρόθυμοι να τα συζητήσουμε μαζί τους».

Τέλος, στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης επισήμανε: «Εχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι τα προβλήματα λύνονται με διάλογο, ρεαλισμό και υπευθυνότητα έναντι του κοινωνικού συνόλου, για τα συμφέροντα του οποίου όλοι μαζί αγωνιζόμαστε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v