Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάσχα 2024: Δώρα και παιχνίδια από τα Public τώρα και Άτοκα!

Τα καταστήματα Public και το Public.gr δίνουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν χιλιάδες ιδέες για δώρα. Προσφέρουν επιλογές ευέλικτων πληρωμών. Advertorial.

Πάσχα 2024: Δώρα και παιχνίδια από τα Public τώρα και Άτοκα!

Καθώς το φετινό Πάσχα πλησιάζει, κάθε νονά και κάθε νονός αναζητούν τα πιο πρωτότυπα και ιδιαίτερα δώρα για να ευχαριστήσουν τα βαφτιστήρια τους. Για τον λόγο αυτό, και φέτος το Πάσχα, τα Public μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων βάζει τέλος στο τρέξιμο των νονών... και όχι μόνο.

Πασχαλινά δώρα για όλους, μόνο στα Public!

Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, οι επισκέπτες των Public μπορούν να βρουν τεράστια ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, προσφέροντας αξέχαστες εκπλήξεις στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ταυτόχρονα τα καταστήματα Public και το Public.gr δίνουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν χιλιάδες ιδέες για δώρα, και να τα παραλάβουν άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξουν, ακόμη και εντός 60’ από την παραγγελία τους μέσω της υπηρεσίας “Express Pick Up”. Στα mega 13 φυσικά καταστήματα “Public + home”, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ σύγχρονων προϊόντων τεχνολογίας ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα δώρα.

Και επειδή η διαδικασία αναζήτησης των πιο δημιουργικών δώρων είναι αρκετά απαιτητική, τα Public προσφέρουν επιλογές ευέλικτων πληρωμών. Άτοκα έως 36 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές στα φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα “Public + home”, καθώς και στο Public.gr. Ό,τι και αν αναζητά κανείς, με το πρόγραμμα «Άτοκα» έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τουλάχιστον 250.000 κωδικούς.

Πάσχα 2024 ίσον Public!

Και για Πασχαλινά δώρα, τα Public είναι “eggυημένα” ο απόλυτος προορισμός αγορών για όλη την οικογένεια και το σπίτι!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v