Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05.

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Σε συνέχεια προγενέστερης ανακοίνωσης (Δ.Τ. 131379/07.05.2024) ενημερώνουμε ότι κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05, λόγω της φύσης και των τεχνικών απαιτήσεων των εν λόγω εργασιών.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τις αρχές Ιουνίου 2023 είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στα οδοστρώματα και στις πινακίδες πληροφοριακής σήμανσης, σε όλο το μήκος του Έργου οι οποίες πραγματοποιούνται αυστηρά τις νυχτερινές ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v