Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών

Πώς θα τροποποιηθεί η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα, Τρίτη, από τις 22:00 βράδυ έως και τις 06:00 το πρωί, αύριο Τετάρτη. Οι εναλλακτικές για τους οδηγούς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών

Κλειστός, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα παραμείνει σήμερα, Τρίτη, από τις 22:00 βράδυ έως έως και τις 06:00 το πρωί, αύριο, Τετάρτη ο Δυτικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων έως το ύψος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) συμπεριλαμβανομένης της εξόδου Δ. Πλακεντίας, καθώς και οι κλάδοι εισόδου προς την Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Πεντέλης και από τα Διόδια Δ. Πλακεντίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

  • ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.
  • ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.
  • ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Ειδικά για τον αποκλεισμό της εισόδου από τα διόδια Δ. Πλακεντίας προς την Περιφερειακή Υμηττού, οι οδηγοί μπορούν μέσω της οδού Αλ. Παναγούλη να συνεχίσουν ευθεία έως τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Αγίας Παρασκευής, ενώ για τον αποκλεισμό της εξόδου προς τη Λ. Δ. Πλακεντίας οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην προηγούμενη έξοδο της Λ. Πεντέλης (έξοδος 12).

Για το ίδιο διάστημα κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος του Κόμβου Ασπροπύργου (Κόμβος 4) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν, από τον ίδιο κόμβο, να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, να κινηθούν ευθεία για ένα περίπου χιλιόμετρο, έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Ασπροπύργου, όπου θα εξέλθουν και θα κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v