Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επαθλο-μαμούθ €120 εκατ. στην αυριανή κλήρωση του Eurojackpot

Πρόκειται για το μέγιστο ποσό, που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίκτες του ευρωπαϊκού παιχνιδιού στην πρώτη κατηγορία. Πότε ολοκληρώνεται η κατάθεση δελτίων.

Επαθλο-μαμούθ €120 εκατ. στην αυριανή κλήρωση του Eurojackpot

Το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, μοιράζει το Eurojackpot στην αυριανή κλήρωση, μετά από 11 συνεχόμενα τζακ ποτ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίκτες του δημοφιλούς ευρωπαϊκού παιχνιδιού, στην πρώτη κατηγορία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 21:15, με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται αύριο στις 19:00. Η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τόσο στους πάγκους εξυπηρέτησης, όσο και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Το βίντεο της κλήρωσης θα είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι του Eurojackpot.

Πώς να διεκδικήσετε €120 εκατ.

Το Eurojackpot μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια ευρώ και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ. Oι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, στις 21:15, και Παρασκευή, στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Στο δελτίο του Eurojackpot υπάρχουν 6 στήλες συνολικά, με κάθε στήλη να περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο, από το 1 έως το 50, και τουλάχιστον 2 αριθμούς στο δεύτερο πεδίο, από το 1 έως το 12. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot, υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα ωστόσο, καθιερώθηκε μια επιπλέον κατηγορία κερδών για τους παίκτες που προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Για να κερδίσει κανείς το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο.

Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «OΠΑΠ Επιβραβεύσεις, μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v