Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπίτι αξίας €400.000 στην ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

Πρόκειται για μια νεόδμητη μεζονέτα στο Νομό Αττικής, μεγέθους 116 τ.μ., με τρία δωμάτια και θέση πάρκινγκ. Στα €2 ο λαχνός.

Σπίτι αξίας €400.000 στην ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τη 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, καθώς αυτή την Παρασκευή θα κληρώσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ. Οι λαχνοί για τη 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, σε λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κόστος των λαχνών ανέρχεται στα 2 ευρώ, ενώ η 5άδα κοστίζει 10 ευρώ.

«Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της κλήρωσης, το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνεται. Οι ειδικές κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου τραβάνε πάντα το ενδιαφέρον, ωστόσο η συγκεκριμένη έχει αυξήσει κατακόρυφα τη συμμετοχή του κόσμου. Αρκετοί από τους πελάτες μας πληρώνουν ενοίκιο, οπότε το να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι αποτελεί... όνειρο. Για πρώτη φορά το Λαϊκό Λαχείο κληρώνει ένα τέτοιο εγγυημένο έπαθλο. Πρόκειται για μια νεόδμητη μεζονέτα στο Νομό Αττικής, αξίας 400.000 ευρώ, μεγέθους 116 τ.μ., με 3 δωμάτια και θέση πάρκινγκ. Ακούγεται σαν ψέμα, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα γίνει πραγματικότητα και κάποιος υπερτυχερός θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο σπίτι», αναφέρει ο Βαγγέλης Πέτρου, ιδιοκτήτης καταστήματος OΠΑΠ στον Κολωνό.

Η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 19:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του OΠΑΠ στο YouTube.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς και της 2ης ειδικής κλήρωσης στο κινητό τους, για να δουν αν έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται παίρνει μέρος στο πρόγραμμα πιστότητας OΠΑΠ Επιβραβεύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις όπου μπορεί κανείς να διεκδικήσει προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο κ. Πέτρου.

Τα μικρότερα κέρδη

Εκτός από το εγγυημένο έπαθλο της ολοκαίνουργιας κατοικίας, η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μοιράσει στους παίκτες και άλλα, μικρότερα έπαθλα. Ο Γιάννης Σαμπάς, ιδιοκτήτης καταστήματος OΠΑΠ στη Νέα Ιωνία, εξηγεί: «Από 1.000 ευρώ θα κερδίσουν οι λαχνοί που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές. Από τους 119 λαχνούς κάθε σειράς που προκύπτουν αυτόματα από τον τυχερό λαχνό της κλήρωσης, οι πρώτοι 10 κερδίζουν από 500 ευρώ ο καθένας και οι υπόλοιποι 109 κερδίζουν από 200 ευρώ ο καθένας. Επίσης, 5 ευρώ θα κερδίσουν όσες πεντάδες έχουν τον ίδιο τελευταίο αριθμό με το τελευταίο ψηφίο του κληρωθέντος τυχερού λαχνού».

Δυνατότητα εκτυπωμένης μορφής

Διαθέσιμη για τη 2η ειδική κλήρωση στις 7 Ιουνίου είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. Ο κ. Σαμπάς τονίζει: «Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v