Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κακοκαιρία: Νεκρός λιμενικός στο Παράλιο Αστρος

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει στο δέσιμο ενός σκάφους, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα κύματα, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Συλλυπητήρια από Β. Κικίλια.

Κακοκαιρία: Νεκρός λιμενικός στο Παράλιο Αστρος

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, όπου λιμενικός με τον βαθμό του σημαιοφόρου και υπηρετών στο Λιμενικό Τμήμα της περιοχής έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει στο δέσιμο ενός σκάφους, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα κύματα, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ λίγο αργότερα, με τη βοήθεια των παρευρισκόμενων, ο λιμενικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, ο 53χρονος λιμενικός βρισκόταν σε πεζή περιπολία στο λιμάνι της περιοχής μαζί με τη διοικήτρια του Λιμενικού Τμήματος.

Κατά τη διάρκεια προσπάθειας πρόσδεσης σκαφών, τον παρέσυρε ισχυρό κύμα,  με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του λιμενικού, που «έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος» εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο