Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστυνομικός με οπλοστάσιο και 8.000 ευρώ στα χέρια της ΕΛΑΣ

Συναγερμός στις Αρχές μετά τη σύλληψη αστυνομικού της Διεύθυνσης Μεταγωγών, καθώς σε τυχαίο έλεγχο βρέθηκαν όπλα, εκατοντάδες σφαίρες, μαχαίρια και μετρητά, ενώ εξετάζεται πιθανή σύνδεσή του με κύκλωμα εκβιαστών.

Αστυνομικός με οπλοστάσιο και 8.000 ευρώ στα χέρια της ΕΛΑΣ

Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Διεύθυνση Μεταγωγών, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 28-5-2026, για κατοχή παράνομου οπλισμού και μεγάλου χρηματικού ποσού σε τυχαίο έλεγχο της Ομάδας ΔΙΑΣ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στον αστυνομικό, όπως αποκαλύφθηκε από την ΕΡΤ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, όταν ακινητοποιήθηκε η μοτοσικλέτα, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πιστόλια, 262 φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού, δύο μαχαίρια και περίπου 8.000 ευρώ.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εξετάζεται η εμπλοκή του αστυνομικού σε κύκλωμα εκβιαστών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο