Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίκη Τεμπών: Σε εξέλιξη η 9η συνεδρίαση με τους δικηγόρους συγγενών και επιζώντων

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής αναπτύσσουν τις θέσεις τους επί της εισαγγελικής πρότασης. Ακολουθούν οι τοποθετήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Στόχος να ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων πριν από τη θερινή διακοπή.

Δίκη Τεμπών: Σε εξέλιξη η 9η συνεδρίαση με τους δικηγόρους συγγενών και επιζώντων

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών, με την 9η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη σημερινή διαδικασία τοποθετούνται οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς των θυμάτων και επιζώντες του δυστυχήματος, αναπτύσσοντας τις θέσεις τους επί της εισαγγελικής πρότασης που αφορά τις παραστάσεις υποστήριξης της κατηγορίας.

Στη συνέχεια αναμένεται να λάβουν τον λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν επί της ίδιας εισαγγελικής πρότασης, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί με σειρά διαδικαστικών ζητημάτων.

Το βασικό ερώτημα που απασχολεί όλες τις πλευρές είναι: εάν η δίκη θα προχωρήσει με τέτοιους ρυθμούς ώστε να ορκιστεί και να καταθέσει ο πρώτος μάρτυρας πριν από τη θερινή διακοπή των δικαστηρίων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να συνεχιστεί έως και τις 28 Ιουλίου, ημερομηνία που έχει οριστεί ως η τελευταία συνεδρίαση πριν από τη διακοπή του Αυγούστου, με τη διαδικασία να επανεκκινεί από τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο