Ομολόγησε τη δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας ο ενοικιαστής της

Υπέδειξε στις Αρχές το σημείο όπου την έθαψε, περίπου πέντε χιλιόμετρα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα ευρήματα DNA.

Ομολόγησε τη δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας ο ενοικιαστής της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, καθώς ο 43χρονος υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας, που βρισκόταν στο επίκεντρο των ερευνών, ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας.

Οπως μεταδίδει ο Σκάι, ο 43χρονος παραδέχθηκε την πράξη του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου φέρεται να έθαψε την 45χρονη. Πρόκειται για αγροτική περιοχή που βρίσκεται περίπου πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του θύματος.

Η ομολογία έρχεται μετά τα κρίσιμα ευρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι Αρχές τις τελευταίες ημέρες. Οι εργαστηριακές εξετάσεις ταυτοποίησαν ως αίμα της Σταυρούλας Λεβεντάκη τις κηλίδες που είχαν εντοπιστεί στο σπίτι του 43χρονου, ενώ ερευνώνταν παράλληλα δείγματα από σφουγγαρίστρα και από το επαγγελματικό βαν που χρησιμοποιούσε.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων θεωρούσαν ότι τα στοιχεία παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια. Ο 43χρονος φερόταν να είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε ζωντανή την 45χρονη, ενώ οι έρευνες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είχε ακολουθήσει προσπάθεια απόκρυψης των ιχνών του εγκλήματος.

Οι Αρχές αναμένεται πλέον να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η ανάσυρση της σορού και η πλήρης διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο