Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EK: Πράσινο φως στο δελτίο για την ΔΠ της Motor Oil για Cyclon

Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

EK: Πράσινο φως στο δελτίο για την ΔΠ της Motor Oil για Cyclon

Το πράσινο φως στο πληροφοριακό δελτίο της Motor Oil για την εξαγορά της Cyclon έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 688/14.7.2014 συνεδρίασή του. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση αποφάσισε:

• Την παροχή άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία «DECA INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» σύμφωνα με τον ν. 4209/2013, προκειμένου να διαχειρίζεται οργανισμούς εναλλακτικών επενδύσεων που έχουν ως στρατηγική την επένδυση σε μετοχές μη διαπραγματεύσιμες «private equity».

• Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρότασης της εταιρίας «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. » προς τους μετόχους της εταιρίας «CYCLON ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ».

• Την έγκριση του συμπληρώματος του από 19/6/2014 εγκεκριμένου ενημερωτικού δελτίου, για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών της «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στην κατηγορία της Κύριας Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v