Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Βελτιωμένα αποτελέσματα βλέπει στο 6μηνο η IBG

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, οι «καθαρές» ζημιές των ΕΛΠΕ θα περιοριστούν στα 53 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2014, ενώ στο β' τρίμηνο εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 34 εκατ. ευρώ.

ΕΛΠΕ: Βελτιωμένα αποτελέσματα βλέπει στο 6μηνο η IBG

Περιορισμό των ζημιών των Ελληνικών Πετρελαίων τόσο σε επίπεδο εξαμήνου όσο και σε επίπεδο β' τριμήνου αναμένει η IBG, ενώ εκτιμά πως η εταιρεία θα εμφανίσει βελτιωμένα EBITDA.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, οι «καθαρές» ζημιές των ΕΛΠΕ θα περιοριστούν στα 53 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2014, από ζημιές 83 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ενώ στο β' τρίμηνο εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 34 εκατ. ευρώ από 62 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Τα «καθαρά» EBTIDA εξαμήνου αναμένεται να σημειώσουν αύξηση 66% και να διαμορφωθούν στα 98 εκατ. ευρώ από 59 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ στο β' τρίμηνο αναμένεται εκτίναξή τους κατά 123% στα 47 εκατ., από 21 εκατ. ευρώ.

Τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη, 30 Ιουλίου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης, ενώ θα ακολουθήσει την ίδια ημέρα στις 18:00 conference call.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v