Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola: Διατηρεί «sell» η Eurobank Equities

Ένα ακόμη "δύσκολο" τρίμηνο σε όρους όγκου πωλήσεων για την Coca Cola Hellenic βλέπει η Eurobank Equities. Διατηρεί σύσταση sell και τιμή-στόχο στα 15,4 ευρώ -κάτω από την τρέχουσα για την εισηγμένη.

Coca Cola: Διατηρεί «sell» η Eurobank Equities

Οριακή μείωση κερδών και βελτίωση των περιθωρίων θα ανακοινώσει η Coca Cola Hellenic για το γ' τρίμηνο, σύμφωνα με έκθεση της Eurobank Equities, στην οποία διατηρεί σύσταση sell και τιμή-στόχο στα 15,4 ευρώ -κάτω από την τρέχουσα. 

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, αναμένεται ένα ακόμη "δύσκολο" τρίμηνο σε όρους όγκου πωλήσεων, όπως έχει προειδοποιήσει και η διοίκηση της εισηγμένης. 

Ειδικότερα, αναμένεται πτώση πωλήσεων 4% και ισοτιμιακές πιέσεις. Τα περιθώρια κερδοφορίας αναμένεται να βελτιωθούν κατά 10 μονάδες βάσης σε ετήσια βάση, ενώ τα κέρδη προ φόρων και τόκων αναμένεται να εμφανίσουν πτώση 3% στα 201 εκατ. ευρώ. Τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή αναμένονται στα 0,39 ευρώ ανά μετοχή, μειωμένα κατά 5% σε ετήσια βάση. 

Για το σύνολο της φετινής χρήσης, η Eurobank προβλέπει σταθερό όγκο πωλήσεων, βελτίωση των περιθωρίων κερδοφορίας κατά 50 μ.β. και οριακή αύξηση πωλήσεων κατά 2%. 

Η Coca Cola Hellenic ανακοινώνει αποτελέσματα γ΄τριμήνου στις 6 Νοεμβρίου, πριν το άνοιγμα της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v