Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Υποβαθμίζει σε hold η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Η μετοχή της Intralot έχει υποαποδόσει σε σχέση με την αγορά λόγω της περιορισμένης ορατότητας για τα κέρδη της, της απουσίας νέων συμβάσεων με σημαντικά περιθώρια κερδοφορίας και του αυξημένου ρίσκου χώρας, σημειώνει η χρηματιστηριακή.

Intralot: Υποβαθμίζει σε hold η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τον τίτλο της Intralot, σε hold από accumulate προχωρά η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, σε έκθεσή της στην οποία μειώνει την τιμή-στόχο για τον τίτλο στα 1,7 από 2,4 ευρώ. 

Όπως αναφέρει, μειώνει την τιμή-στόχο λόγω της υιοθέτησης πιο συντηρητικής στάσης αναφορικά με την εξέλιξη του περιθωρίου EBITDA της Intralot μεσοπρόθεσμα,καθώς και της αυξημένης αβεβαιότητας για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα βραχυπρόθεσμα. 

Παρά την περιορισμένη παρουσία εντός των ελληνικών τειχών, η μετοχή έχει υποαποδόσει σε σχέση με την αγορά (-21% μέχρι στιγμής στο έτος έναντι -14% για τον Γ Δείκτη) λόγω της περιορισμένης ορατότητας για τα κέρδη της, της απουσίας νέων συμβάσεων με σημαντικά περιθώρια κερδοφορίας και του αυξημένου ρίσκου χώρας, σημειώνει η χρηματιστηριακή. 

Η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα θα επιβαρύνει τον τίτλο για τους επόμενους έξι μήνες, σημειώνει η IBG. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v