Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Νέος στόχος στα 20 ευρώ από Επενδυτική Τράπεζα

Η χρηματιστηριακή αναμένει ότι ο Τιτάνας θα εμφανίσει αύξηση των καθαρών κερδών στα 25,6 εκατ. ευρώ από 7,2 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καθώς αναμένονται κέρδη από ισοτιμιακές μεταβολές, έναντι ζημιών στο Q3 του 2013.

Τιτάν: Νέος στόχος στα 20 ευρώ από Επενδυτική Τράπεζα

Στα 20 από 21 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τιτάν η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "hold" για τον τίτλο. 

Η χρηματιστηριακή αποδίδει τη μείωση του στόχου στην αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων για τα μεγέθη του ομίλου όσο και στην αύξηση της πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα. 

Ωστόσο, σημειώνει ότι η Τιτάν παραμένει μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδυτικές επιλογές στην Ελλάδα, λόγω του σημαντικού περιθωρίου ανάπτυξης από την ανάκαμψη της ζήτησης στις περιοχές που δραστηριοποιείται και τις ευκαιρίες εξαγορών μετά την επιτυχημένη απομόχλευση και αναχρηματοδόσηση της Τιτάν

Αναφορικά με τα αποτελέσματα τριμήνου, (που δημοσιεύονται στις 13 Νοεμβρίου) η χρηματιστηριακή αναμένει αύξηση των καθαρών κερδών στα 25,6 εκατ. ευρώ από 7,2 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καθώς αναμένονται κέρδη από ισοτιμιακές μεταβολές, έναντι ζημιών στο Q3 του 2013. 

Η IBG προβλέπει αύξηση των εσόδων κατά 5% στα 317 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο, με τα EBITDΑ να ενισχύονται οριακά στα 58,5 εκατ. ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v