Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Ξεκινά εκ νέου κάλυψη για Coca Cola, ΤΕΝΕΡΓ

Με τιμές-στόχους στα 4,72 ευρώ και 19,5 ευρώ, η χρηματιστηριακή ξεκινά κάλυψη για τους τίτλους των Τέρνα Ενεργειακή και Coca Cola αντίστοιχα.

Alpha Finance: Ξεκινά εκ νέου κάλυψη για Coca Cola, ΤΕΝΕΡΓ

Με σύσταση neutral και τιμή-στόχο στα 19,5 ευρώ ξεκινά εκ νέου κάλυψη για τον τίτλο της Coca Cola η Alpha Finance σε έκθεσή της. 

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η μετοχή έχει υπεραποδώσει τόσο έναντι του Γενικού Δείκτη του ΧΑ όσο και έναντι του FTSE 100 κατά 28% και 23% αντίστοιχα το τελευταίο τρίμηνο, αντανακλώντας τη σταδιακή σταθεροποίηση στις αγορές συναλλάγματος βασικών αγορών, τις πρωτοβουλίες περιορισμού κόστους και την αύξηση στους όγκους πωλήσεων.

Η Alpha Finance προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των κερδών προ φόρων και τόκων κατά 10,1% σε αναπροσαρμοσμένη βάση έως το 2017.

Η χρηματιστηριακή ξεκινά εκ νέου κάλυψη και για τον τίτλο της Τέρνα Ενεργειακής, δίνοντας σύσταση outperform και τιμή-στόχο στα 4,72 ευρώ, βλέποντας απόδοση 50% για τη μετοχή.

Η Alpha επισημαίνει ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανόδου για την τιμή-στόχο σε πιθανή μείωση του ρίσκου χώρας. Επίσης, σημειώνει ότι η μετοχή έχει υπεραποδώσει έναντι του ΓΔ κατά 68% μέχρι στιγμής στο έτος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v