Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EYAΘ: Στα €2,8 μειώνει την τιμή-στόχο η Eurobank Equities

Η Eurobank Equities μειώνει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις κατά 1,2% για το 2015. Αναθεωρεί χαμηλότερα κατά 8% την εκτίμηση για τα EBITDA και κατά 11% για τα καθαρά κέρδη.

EYAΘ: Στα €2,8 μειώνει την τιμή-στόχο η Eurobank Equities

Στα 2,80 από 3,60 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της ΕΥΑΘ η Eurobank Equities, σε έκθεση με ημερομηνία 7 Αυγούστου στην οποία διατηρεί σταθερή τη σύσταση «hold».

H χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η παρατεταμένη περίοδος πολιτικής αβεβαιότητας έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην εγχώρια οικονομία και οι προοπτικές έχουν επιδεινωθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες. Οι κεφαλαιακοί έλεγχοι και η τραπεζική αργία διατήρησαν την πίεση στους καταναλωτές, ενώ το νέο πακέτο λιτότητας θα επιβαρύνει τις δαπάνες τους.

Σύμφωνα με τoυς αναλυτές της χρηματιστηριακής, η ΕΥΑΘ είναι εκτεθειμένη στην εγχώρια αγορά και παρά το γεγονός ότι το νερό αποτελεί βασικό αγαθό, η κατανάλωση αναμένεται να δεχθεί πίεση.

Η Eurobank Equities μειώνει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις κατά 1,2% για το 2015 και αναθεωρεί χαμηλότερα κατά 8% την εκτίμηση για τα EBITDA και κατά 11% για τα καθαρά κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v