ΧΑ: Αρση αναστολής για τις μετοχές της Πήγασος

Από σήμερα 11 Απριλίου αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Πήγασος Εκδοτική, δεδομένου ότι η εταιρία προέβη σε επανακατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων του 2015. Παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης οι μετοχές της PC Systems.

ΧΑ: Αρση αναστολής για τις μετοχές της Πήγασος
Από 11/04/2016, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «Πήγασος Εκδοτική A.E.», όπως ενημέρωσε το Χρηματιστήριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «Πήγασος Εκδοτική Α.Ε.», από σήμερα 11 Απριλίου 2016, διότι ήρθησαν οι λόγοι για τους οποίους είχε ζητηθεί η αναστολή, δεδομένου ότι η εταιρία προέβη σε επανακατάρτιση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2015, επί των οποίων ο νόμιμος ελεγκτής διατύπωσε γνώμη με θέματα έμφασης. Από την ίδια ημερομηνία, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία Επιτήρησης.

Επίσης, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια της από 1ης Απριλίου 2016 ανακοίνωσής μας, οι μετοχές της εταιρίας «Συστήματα Μικτοϋπολογιστών Α.Ε.», παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005, διότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι δε διασφαλίζεται η πλήρης και ορθή πληροφόρηση που απαιτείται για την ενημέρωση των επενδυτών και συνακόλουθα δε διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v