Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Θετικές” παραμένουν Citigroup-Marfin

Οι προοπτικές της Intalot στην Τουρκία μοιάζουν να αποτελούν έναν από τους βασικούς καταλύτες για την εταιρία αναφέρουν μεταξύ άλλων τόσο η Citigroup όσο και η Marfin Analysis, σε εκθέσεις με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου. Παράλληλα διατηρούν τις τιμές - στόχους και τις σύστασεις για τις μετοχές της εισηγμένης.

Intralot: ”Θετικές” παραμένουν Citigroup-Marfin
Οι προοπτικές της Intalot στην Τουρκία μοιάζουν να αποτελούν τον βασικό καταλύτη, ο οποίος ”βοηθά” τόσο την Citigroup όσο και την Marfin Analysis να διατηρήσουν σταθερή την ”θετική στάση” τους έναντι του ομίλου, σε εκθέσεις των δύο οίκων με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

-- Citigroup

Η πτώση της μετοχής της Intralot κατά 8% από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου έως και τις 26/11 αποδίδεται από τη Citigroup, στην ”περιορισμένη” ύπαρξη επαρκών πληροφοριών για τις δραστηριότητες της εταιρίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Citi, οι ανακοινώσεις δημιουργούν ”περισσότερα ερωτηματικά, παρά απαντήσεις”.

Παρά ταύτα ο οίκος διατηρεί τη θετική του στάση έναντι στην Intralot, διατηρώντας σύσταση ”hold/speculative” και τιμή στόχο στα 15,50 ευρώ, εκτιμώντας ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξανακερδίσει το διαγωνισμό για τη λοταρία στην Τουρκία.

Σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις της, η Citi αναμένει ότι οι πωλήσεις θα φθάσουν το 2007 στα 913,2 εκατ. ευρώ, με καθαρά έσοδα να φθάνουν στα 103,2 εκατ. ευρώ.

-- Marfin Analysis

Την θετική της στάση έναντι της Intralot διατηρεί και η Marfin Analysis τονίζοντας ότι πρόκειται για μία εταιρεία με ηγετική παρουσία σε έναν ταχύτητα αναπτυσσόμενο κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διατηρεί την τιμή στόχο στα 16,70 ευρώ (ήτοι με δυνατότητα ανόδου 31% από τα τρέχοντα επίπεδα), ενώ η σύσταση παραμένει ”buy”. Σημειώνεται, πάντως, ότι στο μοντέλο αποτίμησης που χρησιμοποιεί η χρηματιστηριακή έχει ”περιληφθεί” και 50% πιθανότητα ότι η Intralot θα κερδίσει την ”επέκταση” του συμβολαίου που έχει στην Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v