Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑΑ: Εγκριση για διαπραγμάτευση στη Δυναμική Ζωή

Πράσινο φως για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών της Δυναμική Ζωή στη ΝΕΧΑ έδωσε σήμερα το Δ.Σ. του ΧΑΑ, ενώ, παράλληλα, ενέκρινε την αίτηση της ”PRELIUM ΑΧΕΠΕΥ” για την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή Τύπου Α΄ στην Αγορά Παραγώγων.

ΧΑΑ: Εγκριση για διαπραγμάτευση στη Δυναμική Ζωή
Πράσινο φως για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ ΑΕ” στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά, έδωσε το Δ.Σ. του ΧΑΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Ενέκρινε επίσης την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 534.810 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ.Ε.”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών.

Επίσης το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε:

* για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας ”ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ.Ε.” από 0,9391 Ευρώ σε 0,96 Ευρώ.



* Για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας σε ”CYCLON ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ”, με διακριτικό τίτλο ”CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε.”.

Επίσης, επανεγκρίθηκε από τη Διοίκηση του ΧΑΑ, μετά τη λήψη συμπληρωματικών στοιχείων, το ενημερωτικό δελτίο για εισαγωγή της Fashion Box στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ.

Τέλος το Δ.Σ. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την αίτηση της ”PRELIUM ΑΧΕΠΕΥ” για την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή Τύπου Α΄ στην Αγορά Παραγώγων του Χρηματιστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v