Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Ο Δ. Κουτσολιούτσος πωλητής του 1,7%

Η διάθεση των τίτλων που αντιστοιχούν στο 1,71% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης έγινε από τον Δ. Κουτσολιούτσο, που ελέγχει πλένο το 34,43% των μετοχών της εισηγμένη.

Folli Follie: Ο Δ. Κουτσολιούτσος πωλητής του 1,7%

Placement στη μετοχή της Folli Follie έγινε σήμερα το πρωί. Διατέθηκαν συνολικά 1.150.000 μετοχές ή το 1,7% της εταιρίας στην τιμή των 20 ευρώ σε ξένους θεσμικούς επενδυτές. Η αξία του πακέτου δηλαδή αντιστοιχεί σε 23 εκατ. ευρώ

Οπως ανακοίνωσε  η εταιρεία, o κ. Δημήτριος Κουτσολιούτσος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της FF Group, προέβη στη διάθεση των μετοχών. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο κ. Κουτσολιούτσος θα κατέχει πλέον ποσοστό της τάξεως του 34,43%.

Το «βιβλίο επιταχυνόμενων προσφορών» (accelerated book building) έτρεξε η Credit Suisse, ενώ η εν λόγω συναλλαγή πραγματοποιήθηκε διαμέσου ιδιωτικής τοποθέτησης σε περιορισμένο κύκλο θεσμικών επενδυτών του εξωτερικού. 

Με το άνοιγμα της αγοράς πέρασαν δύο πακέτα: το ένα 1 εκατ. ευρώ στην τιμή των 20 ευρώ και ένα δεύτερο 150 χιλιάδων μετοχών.

Η εταιρεία δηλώνει ότι με την σημερινή διάθεση επιτυγχάνεται η διεύρυνση της διασποράς των μετοχών της εισηγμένης. Επιπρόσθετα, η είσοδος ξένων θεσμικών επενδυτών επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας για την διεθνή δυναμική ανάπτυξη και τις θετικές προοπτικές της εταιρείας και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης απέναντι στις στρατηγικές επιλογές της διοίκησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο ταμπλό, η μετοχή άνοιξε με πτώση 4,8% και υποχωρεί στα 20,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v