Intralot: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Eurobank Equities

Η χρηματιστηριακή δίνει σύσταση "hold" στην εισηγμένη και σημειώνει ότι τα EBITDA θα πρέπει να υπερβούν τα 190 εκατ. ευρώ, ώστε να οδεύσουν προς τους μετόχους αξιοσημείωτες ταμειακές ροές.

Intralot: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Eurobank Equities

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Intralot, στο 1,19 ευρώ, δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί σύσταση "hold" για τον τίτλο. 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η μετοχή είναι ένα "στοίχημα ταμειακών ροών", καθώς με την εταιρία να έχει χρηματοδοτικές δαπάνες άνω των 40 εκατ. ευρώ, φόρους της τάξεως των 30-40 εκατ. ευρώ, κεφαλαιακές δαπάνες ύψους 60 εκατ. ευρώ καθώς και μερίσματα ύψους 35-45 εκατ. ευρώ, τα EBITDA θα πρέπει να υπερβούν τα 190 εκατ. ευρώ, ώστε να οδεύσουν προς τους μετόχους αξιοσημείωτες ταμειακές ροές. 

Στο επίκεντρο αναμένεται να παραμείνει η πώληση θυγατρικών από την εισηγμένη, η οποία αναμένεται να παραμείνει σε μεταβατικό στάδιο τα επόμενα χρόνια.

Η αύξηση στην τιμή-στόχο σχετίζεται κυρίως με την υψηλότερη αξία που δίνει στη θυγατρική στις ΗΠΑ μετά και την ανάπτυξη του 2016.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v