Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca-Cola HBC: Στα €22 αυξάνει την τιμή-στόχο η Eurobank Εquities

H χρηματιστηριακή αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα EBIT της Coca-Cola HBC το 2017 κατά 6%. Παραμένει εμπόδιο η αποτίμηση της μετοχής.

Coca-Cola HBC: Στα €22 αυξάνει την τιμή-στόχο η Eurobank Εquities

Η Eurobank Equities αύξησε την τιμή-στόχο της Coca-Cola HBC στα 22 ευρώ, με τη σύσταση να είναι «sell».

Σε έκθεση της με ημερομηνία 14 Αυγούστου, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε αποτελέσματα εξαμήνου που ήταν καλύτερα από τις προβλέψεις των αναλυτών, με τα προσαρμοσμένα EBIT να είναι 14% υψηλότερα από τη μέση πρόβλεψη.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Eurobank Equities, τα αποτελέσματα εξαμήνου επιβεβαιώνουν ότι η διοίκηση βρίσκεται σε τροχιά να επιτύχει το στόχο του 2020 για περιθώρια EBIT 11% υψηλότερα σε σχέση με το 2015.

Παράλληλα, αναβαθμίζουν την πρόβλεψη για τα EBIT του 2017 κατά 6% και αναμένουν ότι τα περιθώρια EBIT θα διευρυνθούν κατά 100 μονάδες βάσης το 2017 και κατά 170 μ.β. το 2018-2020.

Ωστόσο, οι αναλυτές της χρηματιστηριακής τονίζουν πως η αποτίμηση της μετοχής παραμένει εμπόδιο. Όπως επισημαίνουν, αν και εκτιμούν τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης της μετοχής, πιστεύουν ότι «ο πήχης των προσδοκιών, όπως φαίνεται από την τρέχουσα τιμή, είναι πολύ υψηλός».

H μετοχή της Coca-Cola HBC έκλεισε την Παρασκευή στα 28,64 ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v