Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Περιθώριο ανόδου άνω του 40% βλέπει η Eurobank

Η Eurobank διατηρεί την άποψη ότι η Μυτιληναίος αναμένεται να παράγει ελεύθερες ταμειακές ροές περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως την επόμενη τριετία. Νέος στόχος τα 13,5 ευρώ, διατηρεί "buy".

Μυτιληναίος: Περιθώριο ανόδου άνω του 40% βλέπει η Eurobank

Νέα, οριακά υψηλότερη τιμή - στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, στα 13,5 από 13,4 ευρώ δίνει η Eurobank σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy". 

Η χρηματιστηριακή κάνει ιδιαίτερη μνεία στην άνοδο των τιμών του αλουμινίου κατά 17% μέχρι στιγμής στο έτος, λόγω και των δασμών Τραμπ, σημειώνοντας ότι υπάρχει θετικό momentum για περαιτέρω άνοδο των τιμών, κάτι που αναμένεται να ωφελήσει την Αλουμίνιον της Ελλάδος. 

Η Eurobank εκτιμά ότι η Μυτιληναίος θα έχει ήδη ξεκινήσει κινήσεις hedging για το επόμενο έτος, αξιοποιώντας το θετικό περιβάλλον τιμών, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει την κερδοφορία του 2019 για τον κλάδο μεταλλουργίας. 

Οπως αναφέρει, η νέα τιμή στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου άνω του 40% για τη μετοχή, ενώ η αποτίμηση της εταιρίας διαμορφώνεται στο 5,5 σε όρους EV/EBITDA 2018. 

Η Eurobank διατηρεί την άποψη ότι η Μυτιληναίος αναμένεται να παράγει ελεύθερες ταμειακές ροές περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως την επόμενη τριετία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v