Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση της ΕΕΠΑΜΑ για την τεχνική εικόνα των αγορών το 2019

Στην εκδήλωση θα η τεχνική εικόνα και θα εκτιμηθούν οι προοπτικές του Γενικού Δείκτη του ΧΑ, διεθνών μετοχικών δεικτών, της ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου, του χρυσού και του πετρελαίου για το 2019. Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Δάντης, Ph.D., CEFA, CRA.

Εκδήλωση της ΕΕΠΑΜΑ για την τεχνική εικόνα των αγορών το 2019

Τo Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:00 - 14:00 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Έδεσσα, στο πλαίσιο του Athens Money Show, η Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών (ΕΕΠΑΜΑ) πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα : «Η τεχνική εικόνα των αγορών το 2019».

Θα παρουσιαστεί η τεχνική εικόνα και θα εκτιμηθούν οι προοπτικές του Γενικού Δείκτη του ΧΑ, διεθνών μετοχικών δεικτών, της ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου, του χρυσού και του πετρελαίου για το 2019. Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Δάντης, Ph.D., CEFA, CRA.

Θα ακολουθήσει:

Α) Σύντομη παρουσίαση των διεθνών επαγγελματικών πιστοποιήσεων χρηματοοικονομικών αναλυτών, CEFA (Certified European Financial Analyst) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Χρηματοοικονομικών Αναλυτών και CIIA® (Certified International Investment Analyst) της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πιστοποιημένων Αναλυτών Επενδύσεων.

Β) Σεμινάριο βασικής τεχνικής ανάλυσης (Basic Charting, Candlesticks, Cycle Theory, Wave Theory, Gann Theory, Dow Theory).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v