Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 0,49 ευρώ μειώνει την τιμή η IBG

Η IBG αναπροσαρμόζει τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα της Intralot, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη λήξη της σύμβασης στην Τουρκία στο τέλος Αυγούστου του 2019 και την πώληση της Πολωνικής θυγατρικής Totolotek. Χαρακτηρίζει δίκαια αποτιμημένη τη μετοχή.

Intralot: Στα 0,49 ευρώ μειώνει την τιμή η IBG

Στα 0,49 ευρώ ανά μετοχή, από 0,60 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή στόχο για την Intralot η IBG σε σημερινή της έκθεση, ενώ αναβαθμίζει τη σύσταση σε «neutral» από «reduce», «προσαρμοζόμενη στην μετά-Inteltek εποχή», όπως αναφέρει.

Η IBG προχώρησε σε προσαρμογή  των προβλέψεών της για τα κέρδη και τις ζημιές της Intralot ώστε να λαμβάνεται υπ’ όψιν η αναμενόμενη λήξη της σύμβασης στην Τουρκία στο τέλος Αυγούστου του 2019, για την πώληση της Πολωνικής θυγατρικής Totolotek, καθώς και για την συντηρητικότερη στάση που τηρεί η χρηματιστηριακή για τις επιδόσεις των δραστηριοτήτων του ομίλου σε Αργεντινή και Μαρόκο.

Όπως σημειώνει, η μείωση της τιμής-στόχου κοντά στα τρέχοντα επίπεδα, δείχνει πως η μετοχή της Intralot είναι δίκαια αποτιμημένη επί του παρόντος.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, η IBG αναμένει η Intralot να εμφανίσει κύκλο εργασιών 840 εκατ. ευρώ φέτος (-8% σε ετήσια βάση) και 854 εκατ. το 2020 (+2%), τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν στα 139 εκατ. ευρώ (-7%) φέτος και στα 133 εκατ. το 2020 (-5%), ενώ αναμένει η εταιρεία να παραμείνει ζημιογόνος τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Για το δ’ τρίμηνο του 2018, εκτιμά πως η Intralot θα ανακοινώσει κύκλο εργασιών 292 εκατ. ευρώ (-6% σε ετήσια βάση), EBITDA 39 εκατ. ευρώ (-20%) και καθαρές ζημιές από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ύψους 11 εκατ. ευρώ, ενώ για τη χρήση 2018 αναμένει κύκλο εργασιών 1,09 δις. ευρώ (-1,2%), EBITDA 154 εκατ. ευρώ (-10%) και καθαρές ζημιές από συνεχιζόμενες δραστηριότητες 22 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v