Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβάζει τον πήχη για ΟΠΑΠ η Eurobank Equities

Στις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής η μετοχή. Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να εμφανίσει ελεύθερες ταμειακές ροές άνω των 400 εκατ. ευρώ το 2021-2022, τονίζει η Eurobank αναμένοντας υψηλές αποδόσεις για τους μετόχους στο μέλλον, εκτιμώντας τη μερισματική απόδοση στο 13% περίπου.

Ανεβάζει τον πήχη για ΟΠΑΠ η Eurobank Equities

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 11,8 από 10,1 ευρώ δίνει η Eurobank Equities, διατηρώντας σύσταση "buy" και προσθέτοντας τη μετοχή στα top picks της. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η μετοχή έχει "κρυμμένη αξία" λόγω του νέου φορολογικού καθεστώτος στο gaming, το οποίο εκτιμά άνω των 4 ευρώ ανά μετοχή. 

Ο OΠΑΠ αναμένεται να εμφανίσει ελεύθερες ταμειακές ροές άνω των 400 εκατ. ευρώ το 2021-2022, τονίζει η Eurobank αναμένοντας υψηλές αποδόσεις για τους μετόχους στο μέλλον, εκτιμώντας τη μερισματική απόδοση στο 13% περίπου. 

Παρά τις βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις του lockdown, η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τον OΠΑΠ ως μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές, προσθέτοντας τον τίτλο στις κορυφαίες επιλογές της. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v