Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Overweight η Euroxx, η τιμή-στόχος

Οι εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής για τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της τράπεζας διαμορφώνονται στα 400 εκατ. ευρώ το 2021, στα 316 εκατ. ευρώ το 2022 και στα 451 εκατ. ευρώ το 2023.

Πειραιώς: Overweight η Euroxx, η τιμή-στόχος

Στα 2,2 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Πειραιώς η Euroxx σε έκθεσή της με τίτλο "Ηλιοφάνεια μετά την καταιγίδα", στην οποία δίνει σύσταση overweight. 

Η χρηματιστηριακή, μετά τα αποτελέσματα τριμήνου, προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεων για τα καθαρά έσοδα από τόκους. Οι εκτιμήσεις της για τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της τράπεζας διαμορφώνονται στα 400 εκατ. ευρώ το 2021, στα 316 εκατ. ευρώ το 2022 και στα 451 εκατ. ευρώ το 2023. 

Οπως αναφέρει η Euroxx, προτιμά να παραμείνει πιο συντηρητική σε σχέση με τους μεσοπρόθεσμους στόχους της τράπεζας, υποδηλώνοντας ανοδικό περιθώριο στις προβλέψεις της, εάν οι μακροοικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν και η διοίκηση της Πειραιώς υλοποιήσει επιτυχημένα το επιχειρηματικό της πλάνο. 

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ισχυρούς αναπτυξιακούς ρυθμούς και η βελτίωση στην αποδοτικότητα κόστους θα βοηθήσουν στα περιθώρια παραγωγής κερδών της Πειραιώς μεσοπρόθεσμα. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v