Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβάζει τον πήχη για Motor Oil η Eurobank Equities

Η χρηματιστηριακή ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 17 ευρώ, αναμένοντας ότι η μετοχή θα εμφανίσει απόδοση 16,5% από τα τρέχοντα επίπεδα. Σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 4,2%, σημειώνει ότι η μετοχή μπορεί να εμφανίσει απόδοση 20,7%.

Ανεβάζει τον πήχη για Motor Oil η Eurobank Equities

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Motor Oil, στα 17 από 15,7 ευρώ δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy" για τη μετοχή. 

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η εισηγμένη εμφάνισε σημάδια ανθεκτικότητας την περίοδο της πανδημίας, συνεχίζοντας να υπεραποδίδει έναντι των ομοειδών εταιρειών. 

Ταυτόχρονα, εκτιμά ότι έχουν τεθεί οι βάσεις για ανάκαμψη των περιθωρίων διύλισης, μια τάση που παρατηρήθηκε ήδη το τρίτο τρίμηνο αλλά και στο εν εξελίξει τέταρτο τρίμηνο. 

Η χρηματιστηριακή ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 17 ευρώ, αναμένοντας ότι η μετοχή θα εμφανίσει απόδοση 16,5% από τα τρέχοντα επίπεδα στο ταμπλό. Σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 4,2%, η Eurobank σημειώνει ότι η μετοχή μπορεί να εμφανίσει απόδοση 20,7%. 

Σημειώνει δε ότι η αποτίμηση δεν συμπεριλαμβάνει αξία από την κοινοπραξία της Motοr Oil σε νέα συνδυαστική μονάδα αερίου, η οποία αναμένεται να είναι λειτουργική το 2024. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ενισχύσει την τιμή-στόχο κατά 6,7%.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v