Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τι αναμένει για τα αποτελέσματα Q3 η Eurobank Equities

Με τη μετοχή του ΟΠΑΠ να προσφέρει ελκυστικές αναπτυξιακές προοπτικές, έκθεση στην επανεκκίνηση της οικονομίας και διψήφια μερισματική απόδοση, η χρηματιστηριακή βρίσκει ελκυστικό το προφίλ ρίσκου - απόδοσης του τίτλου, τον οποίο διατηρεί στις κορυφαίες της επιλογές.

ΟΠΑΠ: Τι αναμένει για τα αποτελέσματα Q3 η Eurobank Equities

Ενα «σχεδόν κανονικό τρίμηνο» θα ανακονοινώσει η ΟΠΑΠ στις 23 Νοεμβρίου, όπως αναφέρει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο στα 15 ευρώ και σύσταση "buy" για τη μετοχή. 

Τα έσοδα της εταιρείας αναμένεται να εμφανίσουν άνοδο 16% σε ετήσια βάση, στα 461 εκατ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο, με στήριξη και από την ενοποίηση της Stoiximan. Τα EBITDA εκτιμώνται στα 174 εκατ. ευρώ, με άνοδο 66% σε ετήσια βάση. 

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του ΟΠAΠ θα κινηθούν περίπου στα 95 εκατ. ευρώ το Q3, από 53 εκατ. κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 

Με τη μετοχή του ΟΠAΠ να προσφέρει ελκυστικές αναπτυξιακές προοπτικές, έκθεση στην επανεκκίνηση της οικονομίας και διψήφια μερισματική απόδοση, η χρηματιστηριακή βρίσκει ελκυστικό το προφίλ ρίσκου - απόδοσης του τίτλου, τον οποίο διατηρεί στις κορυφαίες της επιλογές.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v