Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Τι αναμένει για τα αποτελέσματα Q3 η Optima Bank

Τα καθαρά κέρδη της Πειραιώς θα ανέλθουν στα 155,8 εκατ. ευρώ το Q3 (αυξημένα 32% στο τρίμηνο) λόγω υψηλότερων εσόδων από βασικές δραστηριότητες και έκτακτων εσόδων 50 εκατ. ευρώ.

Πειραιώς: Τι αναμένει για τα αποτελέσματα Q3 η Optima Bank

Ισχυρότερο τρίμηνο θα εμφανίσει η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία ανακοινώνει τα μεγέθη της στις 11 Νοεμβρίου, πριν το άνοιγμα της αγοράς, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Optima Bank. 

Οπως αναφέρει, η εισηγμένη τράπεζα θα εμφανίσει υψηλότερα μεγέθη λόγω ανεβασμένων καθαρών εσόδων από τόκους, ανθεκτικών εσόδων από προμήθειες, αλλά και έκτακτων κερδών. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Optima, τα καθαρά κέρδη της Πειραιώς θα ανέλθουν στα 155,8 εκατ. ευρώ το Q3 (αυξημένα 32% στο τρίμηνο) λόγω υψηλότερων εσόδων από βασικές δραστηριότητες και έκτακτων εσόδων 50 εκατ. ευρώ. 

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται να διαμορφωθούν στα 326 εκατ. ευρώ, αυξημένα 7% έναντι του β' τριμήνου ενώ οι προβλέψεις για επισφάλειες αναμένονται στα 76,5 εκατ. ευρώ, ανεβασμένες επίσης κατά 7% στο τρίμηνο. 

Η μετοχή διαπραγματεύεται με discount 63% έναντι των τραπεζών της ΝΑ Ευρώπης και 46% έναντι των ελληνικών, υπογραμμίζει. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v