Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή η Eurobank Equities

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η εισηγμένη θα εμφανίσει το β' τρίμηνο άνοδο 7% στα EBITDA, στα 179 εκατ. ευρώ, με αύξηση άνω του 30% στα καθαρά κέρδη ανά μετοχή (στα 110 εκατ. ευρώ αναμένονται τα καθαρά κέρδη). Τι εκτιμά για το μέρισμα.

ΟΠΑΠ: Ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή η Eurobank Equities

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 18 από 17,9 ευρώ, δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy", επισημαίνοντας ότι ο τίτλος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της. 

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η εισηγμένη θα εμφανίσει το β' τρίμηνο άνοδο 7% στα EBITDA, στα 179 εκατ. ευρώ, με αύξηση άνω του 30% στα καθαρά κέρδη ανά μετοχή (στα 110 εκατ. ευρώ αναμένονται τα καθαρά κέρδη). 

Είναι λογικό να αναμένουμε ένα προμέρισμα υψηλότερο από το περυσινό, τονίζει, προβλέποντας 0,35 ευρώ, με το συνολικό φετινό μέρισμα να αναμένεται στο 1,55 ευρώ. 

Η χρηματιστηριακή αναμένει ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές, στα 125 εκατ. ευρώ. 

Παρά τη συνολική απόδοση άνω του 23% μέχρι στιγμής στο έτος, ο τίτλος παραμένει ελκυστική επενδυτική περίπτωση, καθώς εμφανίζει χαρακτηριστικά ομολόγου υψηλής απόδοσης, με θεμελιώδη που παραπέμπουν σε επενδυτική βαθμίδα, «κουπόνι» άνω του 10% συν την προοπτική αύξησης στην τιμή από την επαναξιολόγηση των προοπτικών, τονίζει η χρηματιστηριακή. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v