Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Edison: Στο €1,62 η αξία της μετοχής της Intralot

Τόσο ο κλάδος όσο και η εταιρεία απολαμβάνουν πολύ ελκυστικά οικονομικά χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα της δομής της αγοράς και των υψηλών φραγμών εισόδου, επισημαίνει.

Edison: Στο €1,62 η αξία της μετοχής της Intralot

Η Intralot έχει πολλές δυνατότητες να δημιουργήσει αξία τα επόμενα χρόνια, καθώς στην παγκόσμια αγορά υπάρχουν συμβόλαια που ανανεώνονται και προκύπτουν ροές εσόδων από νέα παιχνίδια, επισημαίνει η Edison σε ανάλυσή της για τη μετοχή. Εκτιμά την αξία της μετοχής στο 1,62 ευρώ ανά μετοχή που εκτιμά ότι ενσωματώνει συντηρητικά χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης του κλάδου.

Τόσο ο κλάδος όσο και η εταιρεία απολαμβάνουν πολύ ελκυστικά οικονομικά χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα της δομής της αγοράς και των υψηλών φραγμών εισόδου. Τα υψηλά εμπόδια εισόδου περιλαμβάνουν: 1) υψηλά επίπεδα κρατικών ή/και ομοσπονδιακών κανονισμών για την παροχή λαχειοφόρων αγορών και άλλων παιχνιδιών. 2) σημαντικό κόστος για την κατασκευή της τεχνολογικής πλατφόρμας και την απόκτηση συμβάσεων. 3) οι πελάτες, δηλαδή τα κράτη και οι κυβερνήσεις, αποστρέφονται τον κίνδυνο και εκτιμούν τη φήμη των καθιερωμένων παρόχων. και 4) το υψηλό κόστος και οι κίνδυνοι της αλλαγής φορέα μετά την εγκατάσταση.

Η Intralot αναδύεται από μια εσωτερική αναδιοργάνωση, κατά την οποία συνέχισε να διατηρεί υφιστάμενους πελάτες και να κερδίζει νέους, γεγονός που μαρτυρεί τα δηλωμένα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της διοίκησης.

Η διοίκηση πιστεύει ότι η αύξηση των κερδών θα πρέπει να υπερβαίνει την αύξηση των εσόδων καθώς το μείγμα προς συμβόλαια υψηλότερου περιθωρίου αυξάνεται και επικεντρώνεται πιο αυστηρά στις απαιτούμενες αποδόσεις από ό,τι στο παρελθόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v