CNL Capital: Στις 9 Δεκεμβρίου η καταβολή προσωρινού μερίσματος €0,15/μετοχή

Οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του προσωρινού μερίσματος από την Τέταρτη 2 Δεκεμβρίου 2026.

CNL Capital: Στις 9 Δεκεμβρίου η καταβολή προσωρινού μερίσματος €0,15/μετοχή

Η CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σύμφωνα με την από 02.10.2026 συνεδρίαση του, αποφάσισε τη διανομή καθαρού προσωρινού μερίσματος χρήσης 2026 ποσού €109.845,00, το οποίο ανέρχεται σε €0,15 ανά μετοχή, εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών (52.500 ίδιες μτχ.) που κατείχε η Εταιρεία κατά την 02.10.2026.

Το καθαρό τελικό ποσό του προσωρινού μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή, θα καθοριστεί με βάση τις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος είσπραξης του προσωρινού μερίσματος.

Η Εταιρεία, σε περίπτωση διαφοροποίησης του αριθμού ιδίων μετοχών, θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με το ακριβές τελικό ποσό του προσωρινού μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή, συμπεριλαμβανομένης της προσαύξησης που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει κατά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος είσπραξης του προσωρινού μερίσματος.

Ως ημερομηνία αποκοπής, από την οποία οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του προσωρινού μερίσματος, ορίσθηκε η Τέταρτη 2 Δεκεμβρίου 2026.

Δικαιούχοι του προσωρινού μερίσματος χρήσης 2026, είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία», κατά την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2026 (record date).

Το προσωρινό μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2026, μέσω της πληρώτριας τράπεζας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο