Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 4 εταιριών

Με 4 αλλαγές στη μετοχική σύνθεση των εισηγμένων δημοσιεύεται σήμερα το νέο μετοχολόγιο του Χ.Α., όπου ξεχωρίζουν η είσοδος της Fidelity και της Ασπίς Πρόνοια στο μετοχικό κεφάλαιο της Τηλέτυπος και της Q & R αντίστοιχα.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 4 εταιριών
Η είσοδος της Fidelity στο μετοχικό κεφάλαιο της Τηλέτυπος και του ομίλου Ασπίς Πρόνοια στο μετοχικό κεφάλαιο της Q & R είναι οι δύο από τις 4 αλλαγές που ξεχωρίζουν στον πίνακα μετοχικών αλλαγών που δημοσιεύει σήμερα το Χ.Α.

Στην εταιρία Ντεσπέκ, την 20/02, ο κ. Γυλιάδης προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. Πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 17,36%, έναντι 12,86% που κατείχε μέχρι τότε.

Σημειώνεται ότι στο ποσοστό του κ. Γυλιάδη συμπεριλαμβάνεται το άμεσο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου, ήτοι 5,68%, ενώ η υπόλοιπη συμμετοχή του μετόχου σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι 11,68%, είναι μέσω του ομίλου εταιριών Παπαλέκα.

Επίσης ο όμιλος Ασπίς Πρόνοια, από τις 20/02 εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας Quality and Reability, κατέχοντας ποσοστό 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Τηλέτυπος εισήλθε την 19/02 ο επενδυτικός οίκος Fidelity, κατέχοντας ποσοστό 5,04% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Τη 17/02 η εταιρία ΔΕΜΚΟ Επενδυτική και Εμπορική Α.Ε. (πρώην Interfinances Systems) προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής της στην εταιρία Ιντερτέκ. Το ποσοστό της, πλέον, υποχώρησε κάτω από το 5% του μετοχικού κεφαλαίου, έναντι 5,02% που κατείχε μέχρι τις 17/02.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v