Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 4 εταιριών

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Deutsche Bank στο μετοχικό κεφάλαιο της New Millenium και η αύξηση του ποσοστού της Πήγασος στον Τηλέτυπο είναι οι μεταβολές που ξεχωρίζουν στο νέο μετοχολόγιο που ανακοίνωσε το Χ.Α.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 4 εταιριών
Με τέσσερις αλλαγές δημοσιεύεται σήμερα το νέο ενημερωμένο μετοχολόγιο των χρηματιστηριακών αρχών, που περιλαμβάνει τις μετοχικές μεταβολές των μετόχων με ποσοστό άνω του 5%.

Στις 25/02 η Deutsche Bank προχώρησε σε αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρία Marfin Classic, ενώ την επομένη προχώρησε σε αγορά μετοχών της εταιρίας New Millenium.

Ειδικότερα, την 25/02 η Deutsche Bank αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρία Marfin Classic στο 13,05% έναντι ποσοστού 10,02% που κατείχε μέχρι τότε.

Επίσης, την 26/02 η συγκεκριμένη γερμανική τράπεζα ανακοινώνει για πρώτη φορά τη συμμετοχή της στην εταιρία επενδύσεων New Millenium στην οποία κατέχει ποσοστό 5,0%.

Στην εταιρία Altec, ο κ. Αθανασούλης την 25/02 αύξησε τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 5,65%.

Στις 27/02 ο όμιλος Πήγασος Εκδοτική προχώρησε σε αύξηση της συμμετοχής του στην εταιρία Τηλέτυπος και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 13,04% έναντι 10,04% που κατείχε μέχρι τότε.

Επίσης, στις μετοχικές αλλαγές αναφέρεται ότι την 27/02, που ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Optima, οι μεγαλύτεροι μέτοχοι ήταν ο κ. Μ. Θεριανός με 14,8%, ο κ. Ν. Δούρος με 9,98%, ο κ. Θ. Κρητικός με 9,98%, ο κ. Ι. Κούκας με 9,38% και η Domus ΑΕΕΧ με ποσοστό 7,72%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v