Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Hellenic: Στα 6,9 ευρώ βλέπει την Τηλέτυπο

Αμετάβλητη διατηρεί την τιμή-στόχο (6,9 ευρώ) και τη σύσταση (συσσώρευση-accumulate) για τη μετοχή της Τηλέτυπος η Marfin Hellenic σε σχετική έκθεσή της (31/03), ενώ θεωρεί ότι τα έξοδα της εταιρίας θα επιβαρυνθούν κατά 200 χιλ. ευρώ το μήνα λόγω του Ιράκ.

Marfin Hellenic: Στα 6,9 ευρώ βλέπει την Τηλέτυπο
Αμετάβλητη διατηρεί την τιμή-στόχο (6,9 ευρώ) και τη σύσταση (συσσώρευση-accumulate) για τη μετοχή της Τηλέτυπος η Marfin Hellenic σε σχετική έκθεσή της (31/03).

Παράλληλα, η Marfin Hellenic αναφέρεται στα προβλήματα που αναμένεται να δημιουργήσει στην εταιρία ο πόλεμος στο Ιράκ.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία της Marfin Hellenic με στελέχη της Τηλέτυπος επισημάνθηκε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ πιθανόν να αυξήσει τα έξοδα της εταιρίας κατά 200 χιλιάδες ευρώ το μήνα ή 10% υψηλότερα από τις ”μέσες” εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής εταιρίας.

Παράλληλα, όπως τονίζεται στην έκθεση, ο πόλεμος στο Ιράκ αναγκάζει πολλές εταιρίες να προχωρήσουν σε περικοπές δαπανών, ενώ τα προγράμματα σχετικά με το Ιράκ δεν συγκεντρώνουν την προτίμηση των διαφημιστικών εταιριών, υπογραμμίζει η Μarfin Hellenic.

Η Marfin Hellenic επισημαίνει πάντως ότι η Τηλέτυπος διαπραγματεύεται 14,3 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη για το 2003, και 7,3 φορές τον δείκτη αξίας επιχείρησης προς EBITDA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v