Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινο φως για Ipirotiki Software από ΧΑΑ

Το ενημερωτικό δελτίο της Ipirotiki Software & Publications για την εισαγωγή των 1.460.950 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά, ενέκρινε το Δ.Σ του ΧΑΑ κατά τη συνεδρίαση του στις 28 Φεβρουαρίου.

Πράσινο φως για Ipirotiki Software από ΧΑΑ
Το ενημερωτικό δελτίο της Ipirotiki Software & Publications για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ, ενέκρινε το Δ.Σ. του ΧΑΑ κατά τη συνεδρίαση του στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε, η εταιρία θα διαθέσει 1.460.950 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων οι 1.392.200 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και οι 68.750 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Επίσης το Δ.Σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση, στην Παράλληλη Αγορά, των 5.025.000 κοινών ανώνυμων μετοχών της εταιρίας ALSINCO.

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 61.350 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ, τα στελέχη και το λοιπό προσωπικό της εταιρίας.

· Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 489.136 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ των εργαζομένων και των μελών του Δ.Σ. της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v