Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως για αύξηση Sex Form (4ν/10π)

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Sex Form με καταβολή μετρητών, την έναρξη διαπραγμάτευσης των εταιριών Εμφασις και Ipirotiki στην Παράλληλη Αγορά, καθώς και της Μπήτρος με ειδικό Διαπραγματευτή ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Χ.Α.

ΧΑ: Πράσινο φως για αύξηση Sex Form (4ν/10π)
Το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Sex Form ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Χ.Α.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρία Sex Form προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 12.552.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους και τιμή διάθεσης 0,70 ευρώ με αναλογία 4 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές μετοχές

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 8.910.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΕΜΦΑΣΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε” στην Παράλληλη Αγορά.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.960.950 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε” στην Παράλληλη Αγορά.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 3.225.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”OPTIMA Α.Ε.E.X.” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων μετοχών της εταιρίας.



* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 8.168 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από μετατροπή χρεογράφων της ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.050.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.”

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

* για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας ”ΙΝΤΡΑΛΟΤ A.E.” σε ”ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ” με διακριτικό τίτλο ”INTRALOT”.

* για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας ”ESKIMO A.B.E.” σε ”F.G. EUROPE Ανώνυμη Εισαγωγική Εταιρεία Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών” με διακριτικό τίτλο ”F.G. EUROPE A.E.”.

* για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΙΑΣΩ Α.Ε.” από 1,81 ευρώ σε 1,27 ευρώ



* για το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρίας ”ΑLSINCO Α.Ε.” για τη συγχώνευση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας L΄HORRIZONTE S.A.

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.” ως Ειδικό Διαπραγματευτή στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά του Χ.Α. και τη ΝΕΧΑ.

Τέλος, το Δ.Σ. καθόρισε την 30/6/2003 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ”ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”FORTIUS FINANCE AXEΠΕΥ”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v