Κεφαλαιαγορά: Εγκριση σε ΕΛΤΕΧ για Καμπά

Το πληροφοριακό δελτίο της Ελληνικής Τεχνοδομικής για την απόκτηση του 51% των μετοχών της Καμπάς ενέκρινε το Δ.Σ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Εγκρίθηκε επίσης, η διαγραφή των προνομιούχων μετοχών της Παυλίδης.

Κεφαλαιαγορά: Εγκριση σε ΕΛΤΕΧ για Καμπά
Το πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της εταιρίας Ελληνική Τεχνοδομική για την απόκτηση του 51% των μετοχών της εταιρίας Α. Καμπάς, ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση του στις 12 Μαρτίου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ακόμα, το Δ.Σ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε:

- Την έγκριση εισαγωγής στην κύρια αγορά του Χ.Α.Α. των μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με εισφορά σε είδος της εταιρίας ΕΧΑΕ.

- Την τροποποίηση της 2/211/19.2.01 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΦΕΚ Β’ 433/19.4.01): ’’Όροι και προϋποθέσεις κατανομής κινητών αξιών οι οποίες εισάγονται στη ΝΕΧΑ και στην Ελληνική Αγορά Αναδυόμενων Κεφαλαιαγορών και διατίθενται με δημόσια εγγραφή μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών επενδυτών’’. Συγκεκριμένα με την τροποποίηση αυτή εναρμονίζονται οι προϋποθέσεις κατανομής κινητών αξιών που εισάγονται στη ΝΕΧΑ με τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την κύρια και παράλληλη αγορά.

- Την διαγραφή των προνομιούχων μετοχών της εταιρίας ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ από το ΧΑΑ.

- Το διορισμό χρηματιστηριακών εκπροσώπων στις εταιρίες EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, CAPITAL ΑΧΕΠΕΥ, Α. ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. και ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΠΕΥ διότι παρήλθε διάστημα των 6 μηνών από τη χορήγηση της αδείας χωρίς να προβεί σε έναρξη εργασιών.

- Την τροποποίηση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΧΕ ώστε να παρέχει και επενδυτικές υπηρεσίες ως ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v