Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: "Πράσινο φως" στις ΑΜΚ από Forthnet, Ιντεάλ

Τα ενημερωτικά δελτία για τις ΑΜΚ των Forthnet και Ιντεάλ και τη δημόσια πρόταση για Νεοχημική ενέκρινε, μεταξύ άλλων, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΕΚ: Πράσινο φως στις ΑΜΚ από Forthnet, Ιντεάλ
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 478η/10.7.2008 συνεδρίασή ενέκρινε:

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «FORTHNET AE» με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» με δημόσια προσφορά και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου σχετικά με τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ».

• Το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της «GREEN BIDCO AEBE» προς τους μετόχους της εταιρίας «NEOXHMIKH Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ABEE».

• Την τροποποίηση της άδειας λειτουργίας των Ανωνύμων Εταιριών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών «ΣΤ. ΛΕΥΡΕΝΤΑΚΗΣ», «ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ», «ΑΧΟΝ», «Λ. ΔΕΠΟΛΑΣ», «FORTIUS FINANCE», «EUROXX», «ΘΕΜ. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ», «PRELIUM», «ΛΑΪΚΗ ΑΤΤΑΛΟΣ», «EUROBANK», «ΠΑΝ. ΤΖΕΜΟΣ» και «ΜΑΥΡΙΚΗΣ», ώστε να λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3606/2007.

Tέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε σχέση με την αναθεώρηση των ετησίων οικονομικών στόχων της εταιρίας «COCA COLA 3E» για το 2008, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 13.6.2008.
Από τον εν λόγω έλεγχο δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας ούτε από την εκδότρια εταιρία ούτε από διευθυντικά στελέχη αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v