Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Eκτός Χ.Α. η Πουλιάδης

Τη διαγραφή των μετοχών της ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενέκρινε μεταξύ άλλων το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Eπιβολή προστίμου ύψους € 70.000 στην CONCEPTS.

Κεφαλαιαγορά: Eκτός Χ.Α. η Πουλιάδης
Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας «ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΒΕ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενέκρινε μεταξύ άλλων το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Επίσης, ενέκρινε: 

* Το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 3401/2005. 

* Το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ» σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 3401/2005. 

*  Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου Συν.Π.Ε.» και την παροχή άδειας για τη διάθεση μερίδων της τράπεζας με δημόσια προσφορά. 

*  Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της «Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕΕΔ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 (α) του άρθρου 39 του ν. 3606/2007. 

*  Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της «ΑΟΥΡΟΥΜ ΑΕΕΔ» με έδρα την Αθήνα μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της. 

*  Την επιβολή προστίμου ύψους € 70.000 στην «CONCEPTS AE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διότι παρείχε επενδυτικές υπηρεσίες χωρίς να έχει λάβει την απαιτούμενη από το ν. 3606/2007 άδεια λειτουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v