Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με buy ξεκινά την κάλυψη της Notos η Εγνατία ΑΧΕ

Με σύσταση για ”αγορά” ξεκινά η Εγνατία Χρηματιστηριακή την κάλυψη της Notos Com (24/9), ενώ θέτει την τιμή-στόχο στα 4,30 ευρώ (upside potential 41%). Η χρηματιστηριακή εστιάζει στη δυνατότητα της εταιρίας να παράγει ταμειακές ροές και στο καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο.

Με buy ξεκινά την κάλυψη της Notos η Εγνατία ΑΧΕ
Με τη σύσταση ”αγορά” ξεκινά την κάλυψη της εταιρίας Notos Com η Εγνατία Χρηματιστηριακή σε report της με ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου, ενώ θέτει την τιμή-στόχο στα 4,30 ευρώ (περιθώριο ανόδου κατά 41% από τα τρέχοντα επίπεδα).

Η Εγνατία Χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τη Notos Com επένδυση αξίας, ενώ επισημαίνει ως μία από τις βασικότερες ικανότητες της εταιρίας το να παράγει θετικές ταμειακές ροές.

Οπως αναφέρεται στην έκθεση, η ηγετική θέση της εταιρίας εξασφαλίζεται περαιτέρω από το καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο, την εμπειρία της διοίκησης και την επάρκεια του brand management, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα μακροπρόθεσμες συμφωνίες συνεργασίας με τους στρατηγικούς της εταίρους, καθώς και τη λεγόμενη ”πελατειακή πίστη”.

Αναφορικά με την αλλαγή εγκαταστάσεων και έδρας της Notos Com, η Εγνατία σχολιάζει ότι αυτό δεν αναμένεται να επηρεάσει την κεφαλαιακή δομή της εταιρίας, καθώς θα χρηματοδοτηθεί κυρίως από τις παραγόμενες ταμειακές ροές της εταιρίας και από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων.

Η χρηματιστηριακή, αν και αναφέρει πως η εταιρία παρουσιάζει επενδυτικό ενδιαφέρον πρωτίστως ως ”υποτιμημένη” και λιγότερο λόγω της δυναμικής της για τη μελλοντική ανάπτυξη, εστιάζει στις προοπτικές ανάπτυξης που προκύπτουν από την εξέλιξη του νέου megastore ”Lampropoulos Home”, από τη συνεχή προσπάθεια να προστεθούν καινούργιες μάρκες στο δίκτυο χονδρικής και λιανικής πώλησης, αλλά και από την εστιασμένη διεθνή επέκταση.

Για το 2003 οι πωλήσεις εκτιμώνται στα 247 εκατ. ευρώ (από 222 το 2002), ενώ για το 2002 τα καθαρά κέρδη στα 21 από 17 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v