Αλλαγές στους δείκτες λόγω διαγραφής ΕΤΒΑ

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ επιφέρει η διαγραφή της μετοχής της ΕΤΒΑ που συμμετέχει στους δείκτες FTSE/ASE 20 και FTSE/ASE All 140, ύστερα από τη συγχώνευση της Τράπεζας από την Πειραιώς. Βασικότερη αλλαγή είναι η συμπερίληψη της Γερμανός στον FT 20.

Αλλαγές στους δείκτες λόγω διαγραφής ΕΤΒΑ
Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ επιφέρει η διαγραφή της μετοχής της ΕΤΒΑ που συμμετέχει στους δείκτες FTSE/ASE 20 και FTSE/ASE All 140, ύστερα από τη συγχώνευση της Τράπεζας από την Πειραιώς.



Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΧΑ, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:

* Στον Δείκτη FTSE/ASE 20 η μετοχή της εταιρίας ”EΤΒΑ” διαγράφεται και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”Γερμανός” ως πρώτη επιλαχούσα μετοχή από τον Δείκτη FTSE/ASE Mid 40.

* Στον Δείκτη FTSE/ASE Mid 40 η μετοχή της εταιρείας ”Γερμανός” διαγράφεται και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”Notos Com Συμμετοχές” ως πρώτη επιλαχούσα μετοχή από τον Δείκτη FTSE/ASE SmallCap 80.

* Στον Δείκτη FTSE/ASE SmallCap 80 η μετοχή της εταιρείας ”Notos Com Συμμετοχές” διαγράφεται και αντικαθίσταται από την πρώτη επιλαχούσα μετοχή για συμμετοχή στον Δείκτη, που είναι η μετοχή της εταιρείας ”REDS Ανάπτυξης Ακινήτων & Υπηρεσιών” με συντελεστή στάθμισης 50%.

* Στον Δείκτη FTSE/ASE All 140 η μετοχή της εταιρείας ”ETBA” διαγράφεται και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας ”REDS Ανάπτυξης Ακινήτων & Υπηρεσιών” με συντελεστή στάθμισης 50%.

Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της συνεδρίασης του Χ.Α. της 17/12/2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v