Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες εισαγωγές ενέκρινε το δ.σ. του ΧΑ

Το ενημερωτικά δελτία των εταιριών Αφοι Τσατσούλη ΑΒΒΕΕ και PROTECTA για την εισαγωγή τους στην Παράλληλη Αγορά ενέκρινε το δ.σ. του ΧΑ. Επίσης ενέκρινε την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών ΙΛΥΔΑ και Sprider.

Δύο νέες εισαγωγές ενέκρινε το δ.σ. του ΧΑ
Τα ενημερωτικά δελτία των εταιριών Αφοι Τσατσούλη ΑΒΒΕΕ και PROTECTA AEBE για την εισαγωγή των μετοχών τους στη Σοφοκλέους, ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση του δ.σ. του ΧΑ.

Ειδικότερα, η εταιρία Αφοι Τσατσούλη ΑΒΒΕΕ προχωρά σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου με τη διάθεση 929.250 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών ως εξής: 885.000 δημόσια εγγραφή και 44.250 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Επίσης, η εταιρία Protecta προχωρά σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου. Η εταιρία θα διαθέσει 1.345.711 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ως εξής: 1.288.000 με δημόσια εγγραφή και 57.711 με ιδιωτική τοποθέτηση

Επίσης, το δ.σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΙΛΥΔΑ ΑΕ” στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 26.262.660 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”SPRIDER ΑΕ” στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 2.016 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Ο. ΔΑΡΙΓΚ & Σ.Ι.Α. Α.Β.Ν.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή 8 Ομολογιών από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 272.010 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ των μελών Δ.Σ. και των εργαζομένων της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 117.990 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε..Ε” που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από Διευθυντικά Στελέχη της εταιρίας και συνδεδεμένων εταιριών (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 24.062.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”HELLAS CAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.496.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”F.G. EUROPE Α.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων προνομιούχων άνευ ψήφου ονομαστικών μετοχών.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 445.950 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.” που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του ΔΣ, τα στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρίας καθώς επίσης και από τα μέλη Δ.Σ. των θυγατρικών εταιριών (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 191.980 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε.”, που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας .

Επίσης, το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

* για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ALTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.” από Ευρώ 2,9347 σε Ευρώ 1,81.



* για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ARROW A.E.E.X.” από Ευρώ 2,55 σε Ευρώ 2,23.

* για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας ”HELLAS CAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ” σε ”CROWN HELLAS CAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Ε.”.



* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”RIDENCO A.E.” από 0,55 σε 0,58 Ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v