Π&Κ: Διατηρείται το θετικό momentum στα blue chips

Στη διατήρηση του θετικού momentum στον χώρο της υψηλής κεφαλαιοποίησης συνέβαλαν τα ”καλά” αποτελέσματα χρήσης των Εθνική και Τρία Έψιλον, σύμφωνα με την Π&Κ, η οποία στο Εβδομαδίαιο της report (18/02) αναφέρει επίσης πως οι ποιοτικοί τίτλοι της χαμηλής κεφαλαιοποίησης απέφυγαν την πρόσφατη τάση πωλήσεων.

Π&Κ: Διατηρείται το θετικό momentum στα blue chips
Τα θετικά οικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσαν τόσο η Εθνική Τράπεζα όσο και η Coca – Cola Τρία Έψιλον διατήρησαν το θετικό momentum της αγοράς, που είχε ξεκινήσει ο ΟΠΑΠ στον χώρο της υψηλής κεφαλαιοποίησης όπως αναφέρει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο Εβδομαδιαίο της repot με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου 2004 και τίτλο ”Καλά αποτελέσματα από εταιρίες της υψηλής κεφαλαιοποίησης”.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι ”ποιοτικοί” τίτλοι της χαμηλής κεφαλαιοποίησης απέφυγαν την πρόσφατη τάση που παρατηρήθηκε στην αγορά για ”πώληση των μικρών”.

Επιπλέον, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει πως μεταξύ των επιλογών της συγκαταλέγονται οι μετοχικοί τίτλοι των Folli Follie, Intralot, Γερμανού, Autohellas, ΑΒ Βασιλόπουλου και Μινωικών Γραμμών, ενώ από την υψηλή κεφαλαιοποίηση η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει τις μετοχές των ΟΤΕ και Τιτάν.

Τέλος και όσον αφορά στη σύνθεση του χαρτοφυλακίου, η χρηματιστηριακή διατηρεί την άποψή της για έκθεση σε μετοχές κατά 90%, το 45% των οποίων συνιστά να είναι διεθνείς τίτλοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v